Burkolás Budapesten

Burkolás

A lakásfelújítás során különösen fontos a meleg és hideg burkolás. A szép végeredmény érdekében közösen kiválasztott burkoló csempével burkoljuk a falat. Rövig határidővel vállaljuk lakások és családi házak csempézését, hideg és meleg burkolását jó minőségű anyagok felhasználásával.

A burkolás előtt kőműves munkával a falakat megfelelően előkészítjük és pormentesítjük. A falak felületét ellenőrizzük, hogy megfelelően egyenletes legyen a burkoláshoz a tökéletes végeredmény érdekében.

Bízunk benne, hogy megfelelő partnerek leszünk az Ön számára!

Fürdőszoba felújítás

A lakásfelújítás része a fürdőszoba felújítás is, ami a legtöbb esetben a kád vagy zuhanyzó és a mosdó cseréjével jár, és vízszerelési munkálatokat is igényel áthelyezések esetén.

Szépen kivitelezett fürdőszoba felújítás és átalakítás során a fürdőszoba teljesen megújul, és a precíz burkolás eredménye képpen gyönyörű lesz a végeredmény. A gondosan felrakott csempe igényes megjelenést biztosít az ingatlanban. A fürdőszoba felújításkor törekszünk a lehető legszebb eredményre amely elérhető a kiválasztott csempék és szaniterek által.

Lakásfelújítás Budapesten és környékén.

Bízza rán fürdőszobájának a felújítását! Nem fog csalódni!

Hívjon minket bizalommal!

burkolás