Lakásfelújítás Budapesten

Lakásfelújítás

Lakásfelújítás a fő tevékenységünk amelyet első sorban Budapesten végzünk. Vállaljuk lakások és családi házak teljes körű felújítását egyedi igények szerint jó minőségű anyagok felhasználásával.

Egy lakás vagy ház felújítása nagy feladat a legtöbb ember számára, ezért fontos, hogy megfelelő szakembereket válasszunk. Bízunk benne, hogy megfelelő partnerek leszünk az Ön számára!

A lakásfelújítás mentete

A telefonon történt egyeztetés után felmérjük a felújítandó lakás vagy ingatlan állapotát és, megbeszéljük az elvégzendő munkát, a felhasználni kívánt anyagokat. A megállapodás után elkezdjük a felújítás kivitelezését, és folyamatosan egyeztetünk Önnel.

A lakásfelújítási munkák végén átadjuk a szépen megújult lakást.

 

Hívjon minket bizalommal!

+36 (20) 226 2826

lakásfelújítás Budapest

Hasznos információk a lakásfelújításhoz

A lakásfelújítás és átalakítás is gondos tervezést igényel. Meg kell tervezni kell az ingatlan felújítás munkafolyamatait, és kiszámolni a várható költségeket kalkulálva az előre nem látható kiadásokkal is. A munkafolyamatok lehetnek a falbontás, födém bontás, burkolás, járólap lerakás, festés-mázolás, gipszkartonozás (gipszkarton szerelés), parkettázás vagy laminált lap lerakás, radiátor szerelés, vízvezeték szerelés, víz-gáz fűtésszerelés, villanyszerelés.

Jelentős összegeket spórolhat meg a megfelelő hőszigeteléssel. Az jó minőségű ajtók, ablakok, nyílászárók nagymértékű energia megtakarítást eredményezhetnek. A régi bejárati ajtók és ablakok cseréjével tovább csökkenthetők a kiadások a jobb hőszigeletésnek köszönhetően.

A lakásfelújításhoz megfelelő gépekre, szerszámokra, és gyakorlattal rendelkező szakemberekre van szükség. Nagy gondot fordítunk ezekre ügyfeleink megelégedésére.