Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés Budapesten és környékén sok éves tapasztalattal megbízható szakemberekkel.

Generálkivitelezőként a megrendelő megbízása alapján elvégezzük a lakás vagy családi ház kivitelezését A-tól Z-ig. A munka magában foglalja a tervezést, a szervezést és az engedélyeztetést is.

Megrendelőink számára megkönnyítjük az építkezést, elvégezzük a szükséges előkészületeket, megszervezzük a munkát a megfelelő szakemberekkel, és biztosítjuk, hogy a megtervezett épület a tervezett időben elkészüljön kiváló minőségben.

A generálkivitelezés előnye

A generálkivitelezés előnye, hogy egy kézben fogja össze az építkezéssel járó feladatokat. A generálkivitelezéssel szakértelmet és garantált minőségi végeredményt biztosítunk magunknak.

Folyamatos kapcsolattartás

Az ügyfeleinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, elérehetnek minket. Az építkezés részleteiről tájékoztatjuk a megrendelőt.

Családiház építés stressz mentesen

Generálkivitelezőként vállaljuk, hogy az építkezés minden gondját levesszük a válláról. Az áraink versenyképesek a többi generálkivitelező céggel.

 

generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Generálkivitelezést vállalunk kedvező áron sok éves tapasztalattal. Levesszük válláról a terhet az építkezés indulásától a kész ingatlan átadásig. Szekembereinkkel elvégezzük a feladatokat.

Lakásfelújítás

Teljekörű lakásfelújítás lebonyolítását is vállaljuk generálkivitelezés formájában, megfelelő szakemberekkel. Régi belvárosi lakások felújítása, téglaépítésű lakások generálkivitelezése, panellakás felújítás.

Családiház építés

Generálkivitelezőként vállalunk családiház építést, családi házak bővítését, felújítását. Szakembereink segítségével a határidők betartásával, folyamatos egyeztetéssel és kapcsolattartással végezzük a munkát. 

Kérjen árajánlatot generálkivitelezésre!

+36 (20) 226 2826

generálkivitelezés